SKJUTBANOR FÖR KULA

På Roslagens Jaktskytteklubb finns det fyra olika skjutbanor för kulgevär. En inskjutningsbanan på 70 meter. Två älgbanor på 80 meter med elektronisk markering samt en korthållsbana för t.ex. viltmålsskytte med gevär i kaliber 22.

Älgbanan öppnar igen 23/7. Tisdagar och torsdagar 18.00 till 21.00.

ÄLGBANAN

På Roslagens Jaktskytteklubb har vi två älgbanor på 80 meter med elektronisk markering. Här kan du skjuta upp för ditt älgskyttemärke, träna inför älgjakten eller ha extra träning inför uppskjutningen av din jägarexamen. Du kan också boka en av våra instruktörer föra att träna din skjutteknik. Tider för skytte på älgbanan ser du i jourlistan. Det går bra att boka banan för gruppbokning som t ex jaktlag m.m. kontakta isåfall gruppbokningen via knappen nedan.

JOURLISTAN

VILTMÅLSBANAN

Viltmålsbana en bana som man skjuter med kaliber 22. En förträfflig bana för nybörjare och ungdomar att börja med men den passar även för erfarna skyttar för att träna inför jakten.

INSKJUTNING

Vår välordnade inskjutningsbana är 70 meter lång där du som medlem kan träna på ditt kulskytte och försäkra om att vapnet är korrekt inskjutet. När du använder inskjutningsbanan så har du som skytt ansvar både för dig själv och materiel men även medtagande deltagare och det är viktigt att du följer instruktionerna som finns uppsatta i klubbhuset. Anmälan görs på älgbanan alternativt i klubbhuset när banan är öppen. Om du vill använda inskjutningsbanan när det är stängt så måste du fråga styrelsen via mail om att få använda inskjutningsbanan.

Mail

BJÖRNPASSET

Tillfällen för Björnpasset 2024 är följande:

Datum: 5/8, 7/8, 12/8, 14/8
Tid: 18.00 – 21.00

Anmälan på plats.

PRISER ÄLGBANAN

Swish nr 1235903844 med meddelande älgbanan vid skytte på älgbanan.

FÖR MER FRÅGOR

Vänligen kontakta oss här så återkommer vi inom kort.

KONTAKT