FÖR FÖRETAG ELLER GRUPPER

PROVA PÅ LERDUVESKYTTE

Ta med er personalen eller dina kamrater på en oförglömlig upplevelse, här får ni prova på riktigt lerduveskytte på olika banor. Ni får till exempel testa att skjuta Sporting, Skeet, eller Trap. Sporting är den lerduvegrenen som kräver lite extra av deltagarna men är den gren som ger mest variation på duvorna. Vi skräddarsyr arrangemangen efter er tid och antal och vi kan även ordna med fika eller grill om så önskas.

FÖR FÖRETAG

Övningen inleds med en muntlig introduktion om de olika lerduvegrenar som finns och dess skillnad. Sedan fortsätter vi med enkel vapeninstruktion, såsom anläggning, sikte, avtryckningsteknik och säkerhetsföreskrifter. Ingen tidigare erfarenhet av lerduveskytte krävs och vi tillhandahåller all utrustning som vapen, ammunition (stålhagel) och öronskydd.

KONTAKTA OSS

PRIVATA GRUPPER

Vi kan utlova en fantastisk rogivande, spännande upplevelse. Vi skräddarsyr ett förslag åt er så det passar era tider och vi ser till att ni kommer att få en oförglömlig dag. Ni kan boka in så ni får fika under tiden ni skjuter ni kanske vill ha en enklare lunch eller varför inte grilla tillsammans under tiden ni skjuter. Ett vanligt arrangemang för ca 6-16 personer tar ca 2 timmar. Vi tillhandahåller all utrustning som vapen, ammunition (stålhagel) och öronskydd.

KONTAKTA OSS

PRISER LERDUVEBANAN

FÖR MER FRÅGOR

Vänligen kontakta oss här så återkommer vi inom kort.

KONTAKT